Op zoek naar telefoon reparatie Aalsmeer? Neem dan contact op met GSM Doc

Op zoek naar telefoon reparatie aalsmeer? Neemt u dan contact op met GSM Doc. Wat kunt u verwachten van GSM Doc? Wat u kunt verwachten van GSM Doc is heel erg vriendelijk en vakkundig personeel. Het bedrijf geeft u ook topkwaliteit voor een scherpe prijs. GSM Doc heeft al veel tevreden klanten gehad.

Diensten van GSM Doc

De diensten van GSM Doc zijn reparatie van mobiele telefoons, tablets/ipads, laptops en Apple. Hierbij variƫren de prijzen per toestel en merk. U kunt verschillende dingen laten maken hierbij kunt u denken aan de homeknop, het scherm, en het toetsenbord bijvoorbeeld. U krijgt topkwaliteit voor een kleine prijs.

Contact met GSM Doc

Wilt u uw telefoon laten maken door vakkundig personeel voor een scherpe prijs? Neemt u dan contact op met GSM Doc. u kunt contact opnemen door een mailtje te sturen naar [email protected], door te bellen naar 0297 – 820960, door de website te bezoeken en het contactformulier in te vullen, of door langs het filiaal te gaan in Aalsmeer het adres is Zijdstraat 62 en de postcode is 1431 EE in Aalsmeer.